Асистент за продажба, Paolo Bocelli - Tетово

За компанијата: Moda Group is one of Macedonia's largest retailers for Men and Women apparel, footwear and home furniture. The first store was launched in 1990 in Tetovo. It retailed both women and men’s apparel. Today... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 2 недели
 • Moda Group
 • Активен до 28.07.2021
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Тетово

(преземи го огласот како слика)

Paolo Bocelli во Палма Мал ~Тетово, за потребите на својот продажен салон објавува ОГЛАС за вработување на асистенти за продажба.

           Потребни квалификации:

 • Минимум средно образование
 • Изовонредни комуникациски вештини 
 • Способност за работа во тим 
 • Солидно познавање на работа со компјутер -MS Office 
 • Поседување на вештини за продажба 
 • Претходно искуство во продажба ќе се смета како предност


Заинтересираните кандидати можат да ја доставаат својата кратка биографија со фотографија, на следната емаил адреса: [email protected]

 

__________________________________________________________________________________________

 

Saloni Paolo Bocelli – në Pallma Mall shpall konkurs për punësim për poziten- Asistent ne shitje.


           Kualifitkimet e nevojshme:

 • Te kete perfunduar arsimin e mesem
 • Aftesi te mira komunikimi
 • Proaktive ne pune me ekip
 • Njohuri te mira te punes me kompjuter - MS Office
 • Eksperienc dhe aftesi per shitje ( Eksperiencat e me parshme llogariten si perparsi)

 

       Te gjithë kandidatet e interesuar mund te dërgojne CV-in e tyre me fotografi në e-mail adresën:           [email protected]