Јаца Инженеринг: Стаклар

Стаклар

 • Објавен пред 3 недели
 • Јаца Инженеринг
 • Активен до 28.09.2023
 • Позиција: Градежник и мајсторски работи
 • Локација: Скопје
 • Телефон: 022657756

Потребeни се работници- стаклари.

Потребни квалификации за работник- стаклар

 • Завршено средно образование
 • Работно искуство во дејноста не е неопходно
 • Возраст до 35 години
 • Самоиницијативност и способност за тимска работа
 • Работливост и физичка спремност
 • Подготвеност за извршување задачи на кратки рокови 

Нудиме:

 • работа на современи машини по даден налог
 • можност за млади луѓе за учење и напредок
 • работа во мотивирачка средина

Сите заинтересирани кандидати се добредојдени да аплицираат на нашиот Е-маил: jaca_i@yahoo,com

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »