Продукт Менаџер

  • Објавен пред една недела
  • ПАН ЕВРОПА Л.Т.Д.
  • Активен до 11.07.2020
  • Позиција: Електроника и телекомуникации
  • Локација: Скопје

Потребно образование, работно искуство, квалификации и вештини: 

ОПИС:


Набавка, стратешко планирање, предлагање, следење и анализирање на плановите и трошоците за продажба; 
Истражување и анализа на пазарот, развој на стратегии и проактивни активности за подобрување на работењето; Планирање на месечен, квартален и годишен буџет;
Спроведување деловни состаноци со цел презентација на услугите исклучување деловни договори;
Планирање на маркетинг активности, креирање концепт за online и
in - store  промоции;
Позитивен став, тимски дух, желба за учење и постигнување успех;
Деловен и професионален однос;

Квалификации:


Познавање на гејминг и ИТ индустријата;
Одлично познавање на англискиот јазик;
Одлично познавање на MS Office;
Вештини за справување и спроведување на проекти;
Одлични интерперсонални и комуникациски вештини;
Возачка дозвола Б категорија;

Што нудиме?


Одлични услови за работа во средина со амбициозен и професионален тим;
Неделно работно време од Понеделник до Петок, од 08:00 до 16:00 часот ;

Доколку сакате да станете дел од Пан Европа, испратете ја Вашата кратка биографија на e-мail: contact@panevropa.com.mk со назнака: „Product Manager“ до 15.07.2020год.

КЛИКНИ