Кувар/ка, конобар

  • Објавен пред 10 месеци
  • Бабе бр.1 Доо Скопје
  • Активен до 28.09.2017
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

Рибна Гостилница БАБЕ има потреба од еден конобар и еден кувар/ка со работно искуство.

Лок: Лептокарија спроти сендвичара Седмица.

Телeфон бр: 078-814-816

КЛИКНИ