Декларант (Привремено)

За компанијата: ПАВ МОТИВИ преку иновативни и сеопфатни услуги, Ви овозможува креирање на успешни работни односи, без оглед дали се работи за постојани или привремени работни позиции. Ние вистински ја разбираме важноста... повеќе за компанијата »

ПАВ МОТИВИ за својот клиент САМАНТА објавува оглас за:

ДЕКЛАРАНТИ (ПРИВРЕМЕНО)

Работни задачи: лепење  на бандероли и деркларации

Локација: Визбегово

(*Нема организиран превоз)

Плата: 20 175

Временски период: 2 месеци

Работно време: 07:00-15:00

Сите заинтересирани кандидати своите професионални биографии можат да ги проследат на:  [најави се за да го видиш е-маилот]  со назнака ДЕКЛАРАНТ.

 

Напомена: Со испраќање на пријавата, кандидатот дава согласност компанијата да ги обработува неговите лични податоци во постапката за селекција во склад со законот за заштита на лични податоци.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »