Арихитект

Изградба инженеринг Дан Мак, објавува конкурс за вработување на:

 

Архитект и Градежен техничар

 

Квалификации на кандидатот:

 • ВСС – архитектонски факултет,
 • Работно искуство од најмалку 2 години при проектирање и надзор,
 • Одлично познавање на AutoCad, ArchiCad и апликациите од MS Office пакетот,
 • Овластувања  за проектирање и вршење на стручен надзор при изведба,
 • Кандидатитет со овластување А за проектирање и вршење на стручен надзор при изведба имаат предност,
 • Возачка дозвола Б категорија,
 • Познавање на англиски јазик,
 • Способност за тимска работа,
 • Флексибилност за работа на терен,
 • Комуникативност, организираност и одговорност. 

 

Главни одговорности:

 • Проектирање и презентирање на дизајн предлози на клиенти и советување на клиентите,
 • Изготвување на детални цртежи,
 • Преговарање со изведувачи,
 • Раководење, обезбедување и координирање на проекти и усогласување, контрола и синхронизација на сите фази на проектирање,
 • Дефинирање на потребниот буџет и временските рокови за проектот,
 • Одржување на ефективни релации со клиентите,
 • Познавање на оперативни практики на градежништвото, следење и проучување на стандардите и нивните промени,
 • Оперативни и административни обврски врзани за тековно работење,
 • Останати барани обврски.

 

Сите заинтересирани кандидати кои сметаат дека имаат вештини и знаење за оваа позиција, треба да испратат својата професионална биографија (CV) преку копчето „Аплицирај“

КЛИКНИ