Регионален менаџер

За компанијата: Креди ЈЕС е финансиско друшто кое нуди решенија за микрокредитирање на физички лица со износ на кредити од 3000 до 90 000 денари. Креди ЈЕС ви нуди брзи и поволни потрошувачки кредити со флексибилни рати... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 8 месеци
  • Credi Yes Skopje
  • Активен до 06.12.2023
  • Позиција: Менаџер/Директор
  • Локација: Скопје
  • Веб: crediyes.mk
  • Facebook: crediyes.mk

Credi Yes е нова, современа брзорастечка компанија во областа на микрокредитирање на физички лица во Македонија. Поради брз раст, развивање и извршување на својата дејност потребен ни е „Регионален Менаџер“ кој во своја надлежност добива одделен регион со повеќе филијали каде е претпоставен .

Опис на работно место:

• Врши обука и управува со вработени во филијали каде е претпоставен

• Промоција и активно презентирање на продуктите на компанијата

• Активно привлекување на нови клиенти преку поставување на задачи и цели и контрола на тимот за нивно исполнување

• Одговора за остварувањето на стратегиските цели на компанијата во доделениот регион

• Го развива портфолиото на компанијата преку предлагање на продуктите на потенцијални клиенти

• Одговора за целосниот процес на опслужување на клиентите

• Работи во насока на креирање и одржување на имиџот на компанијата

• Одговорен за следење и спроведување на процедурите и стандардите на компанијата во доделениот регион

Квалификации:

• Образование: Пожелно е ВСС

• Релевантно искуство на иста или слична позиција

• Лојалност и мотив за развој

• Одлични комуникациски и организациски способности за управување со тим

• Одлични вештини за продажба

• Идентификација на конфликти и преземање брзи решенија

• Одлично познавање на Англиски јазик

• Одлично познавање на MS Office (Excel,Word)

• Аналитички пристап и систематичност кон поставените задачи

• Возачка дозвола

Компанијата нуди:

• Можност за професионален развој

• Службен автомобил

• Службен лаптоп

• Динамична работа во мотивиран тим

• Договор за вработување со конкурентска фиксна плата + бонуси засновани од постигнати резултати

 

Доколку сакате да бидете дел од нашата компанија, да се развиете како професионалец, да стекнете нови знаења, вештини и способности од областа, Ве молиме испратете ни детално CV со назнака за Регионален Менаџер на нашата е-маил адреса  [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »