Оператор на линија во производство

ЕПК Плус е компанија која што се занимава со одмастување на челични делови за потребите на автомобилска индустрија во ТИРЗ индустриска зона Скопје, лоцирани сме во кругот на фабриката МЗТ.

Бараме професионалци за работа во нашата компанија за позицијата:

Оператор на линија во производство

Потребни квалификации:

  • Средно образование
  • Со и без работно искуство
  • Организираност и одговорност
  • Способност за работа во тим
  • Мотивирана и стабилна личност

Сите заинтересирани кандидати кој ги исполнуваат наведените квалификации потребно е да достават CV на:

[email protected]