Келнер/ка

За компанијата: Equilibrium е модерен ресторан во Аеродром - Скопје, кој плени со одличната кујна, врвните гастрономски доживувања, пријатна атмосфера. повеќе за компанијата »

Ресторан EQUILIBRIUM DAY&NIGHT има потреба од:

  • КЕЛНЕР/КА

За подетални информации и закажување разговор на тел 075/319-256

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »