ПРОЕКТАНТ/ДИЗАЈНЕР НА ЕНТЕРИЕРИ

 • Објавен пред 5 месеци
 • Бујото
 • Активен до 15.09.2019
 • Позиција: Архитект и ентериер
 • Локација: Скопје

Фирмата БУЈОТО има потреба од:

ПРОЕКТАНТ/ДИЗАЈНЕР НА МЕБЕЛ

со или без работно искуство

Одговорности и работни задачи:

 • Комуникација со клиенти, правилно разбирање на желбите и потребите на клиентот, преточување на истите во проект и изработка на понуда.
 • Изработка на идејни решенија за кујни, плакари, комоди, канцеларии.
 • Презентација и договарање на конечно решение со клиент.
 • Дефинирање на сите детали околу одбраното решение и пуштање во производство.

Што нудиме?

 • Нето плата од 20.000 денари + бонуси. 
 • Работа со стручен тим.
 • Позитивна и флексибилна работна атмосфера.
 • Можност за обука и напредување.
 • Работно време во смени.

Што бараме?

 • Позитивен, насмеан и комуникативен креативец.
 • Познавање на AutoCad 2D.
 • Сериозен и одговорен пристап кон работата.
 • Коректен однос со клиенти, правилно разбирање на желби и потреби на клиентот.
 • Дисциплина и почитување на компаниската хиерархија.
 • Точност и редовност.
 • Претходно работно искуство во истата дејност, проектирање, изработка на понуди, продавање и припремање документација за производство, ќе се смета за предност.
 • Познавање на Pro100 (MawinKit) ќе се смета за предност.
 • Возачка дозвола Б категорија ќе се смета за предност.

Вашите CV-ја испратете ги на e-mail или оставете ги во нашиот продажен салон на ул. Трета Македонска Бригада во нас. Аеродром, спроти Американ Колеџ до зградите на Џевахир.

За повеќе информации обратете се на 070/387-652

Задолжително CV со слика испратете на: vrabotuvanje@bujoto.com.mk

КЛИКНИ