МАРКЕТИНГ ПЛАНЕР

  • Објавен пред 6 месеци
  • БАУКИТ ГРУП ДОО
  • Активен до 06.12.2018
  • Позиција: Програмер/информатичар/дизајнер
  • Локација: Скопје

Компанијата БАУКИТ ГРУП ДОО, има потреба од ангажирање на МАРКЕТИНГ ПЛАНЕР.

 

Работните обврски опфаќаат:

 

- Припрема на флаери и каталози

- Тековни активности за унапредување на продажбата преку социјални медиуми и интернет

-  Ажурирање на асортиманот на производи на web страната

 

Асортиманот на производи, предмет на продажба, опфаќа голем избор на рачен и електричен алат, скали и скелиња, како и останат придружен асортиман за градежништво и индустрија.

Предност ќе имаат кандидатите со претходно работно искуство во областа, како и одредено познавање на работа со компјутери поврзано со тековните активности.

 

 

 

Потребни квалификации:

 

1. Познавање на Photoshop, Corel Draw и останати програми за обработка на слики и податоци

2. Познавање на MS OFFICE

3. Познавање на англиски јазик

КЛИКНИ