Диспечер/ка

 • Објавен пред 3 месеци
 • ITD Lider
 • Активен до 19.04.2019
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје

ITD Lider има потреба од лице со добро познавање на англиски јазик за работа како ДИСПЕЧЕР во Американската Транспортна Индустрија.

Сите заинтересирани можат да испратат CV на dragan@4wayscargo.com или да закажат интервју на 078-338-611.
 

Отворени позиции за 1 лице со искуство и 2 лица без искуство:

 • Комуникациски способности
 • Тимска работа
 • Компјутерски способности
 • Одличен Англиски јазик
   
КЛИКНИ