Елтра: Техничар за одржување

Техничар за одржување

 • Објавен пред 4 месеци
 • Елтра
 • Активен до 13.06.2023
 • Позиција: Општ работник
 • Локација: Скопје
 • Телефон: 022763838
 • Веб: eltra.com.mk

ЕЛТРА има потреба од вработен за одржување, од сите технички струки.

Кандидатите треба да сe со  следниве квалификации:

 • завршено средно образование
 • возачка дозвола Б-категорија
 • со или без работно искуство
 • способност за тимска работа

Заинтересираните лица кои ги исполнуваат горенаведените барања своите биографии може да ги достават на [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »