СМЕТКОВОДИТЕЛ

  • Објавен пред 4 месеци
  • Фибула Ер Травел Дооел
  • Активен до 23.11.2018
  • Позиција: Економист/сметководител/ревизор
  • Локација: Скопје

Активни огласи од Фибула Ер Травел Дооел:

IT лице

Фибула Ер Травел има потреба од вработување на сметководител со работно искуство.

Предност ќе имаат кадидатите кои имаат искуство во работењето во сметководство во туристичката дејност.

КЛИКНИ