Готвач

Ние сме The Vault, кафе (snack) бар во центарот на Охрид. Потребен е готвач за подготовка на вкусна храна според менито на кафе барот. 

Пожелно е минимум 3 години работно искуство како и искуство во подготовка на супи и чорби. Кандидатот треба да ги поседува следните способности: креативност, организираност, тимски играч, позитивен став, да биде страствен во својата работа, да цели кон квалитет. 

За возврат кандидатот ке добие добра плата, 30-50% попуст на храната во The Vault, бонуси, можност за покачување на плата и унапредување. Кандидатот ќе има можност и да ги прошири своите вештини и способности со нови рецепти.

Аплицирајте на employment@isolutions.mk и придружете се во тимот.

КЛИКНИ