КАНАПЕ кетеринг вработува ПРОДАВАЧКА

  • Објавен пред 11 месеци
  • Канапе кетеринг
  • Активен до 14.08.2017
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

Се бара продавачка за готвени јадења во КАНАПЕ кетеринг -  локал во Кисела Вода (Расадник).

Препорачливо е претходно искуство во работење со храна.

Работно време во една смена (пон-петок) од 10-18ч (саб) 10-16ч

Недела и државни празници се неработни денови.

Кандидатот/вработениот ќе биде пријавен на цело раобтно време.

 Платен годишен одмор од 21 ден преку лето + 7 дена преку зима.

КЛИКНИ