Дипломиран фарамцевт - Македонски Брод

За компанијата: Ние сме модерна, иновативна, општествено-одговорна компанија која секојдневно се надградува и усовршува како сигурен, проверен и потврден партнер во трговијата на големо со фармацевтски производи во Република... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред една недела
 • Еурофарм
 • Активен до 13.04.2021
 • Позиција: Фармацевт/фармацевтски техничар
 • Локација: Македонски Брод

Дипломиран фармацевт

Потребни квалификации:

ВСС фармацевтски факултет 

 • Работа со компјутери

Посакувани карактеристики:

 • Развиени комуникациски особини
 • Стручност и елоквентност
 • Одговорност
 • Флескибилност за соработка на широк профил на луѓе
 • Професионален и љубезен однос
 • Позитивен став
 • предност искуство

Сите заинтересирани кандидати нека ги достават своите CVа на следната е-маил адреса [email protected], со назнака за работа во аптека Македонски брод.