Раководител за царински формалности

Нашата компанија е во потрага по нови членови кои треба да му се придружат на тимот
професионалци на Мак Аутостар и за таа цел се бара кандидат за следната позиција:
РАКОВОДИТЕЛ ЗА ЦАРИНСКИ ФОРМАЛНОСТИ

 

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ

  • Високо образование
  • 1 година на раководна позиција од областа
  • Активно познавање на англиски јазик
  • Познавање на германски јазик ќе се смета за предност
  • Лиценца за застапување во царински формалности

ОПИС НА РАБОТНОТО МЕСТО

  • Изработка на царински декларации и водење евиденција
  • Познавање на царинскиот закон и уредбата за спроведување на царинскиот закон
  • Познавање на царински постапки – редовно и локално царинење
  • Exim согласности
  • Работа со локален софтвер Kasper

Сите заинтересирани кои сакаат да му се приклучат на тимот на Мак Аутостар треба
да испратат професионална биографија на  [најави се за да го видиш е-маилот]  со назнака за
работно место „Раководител за царински формалности“ 

Кандидатите кои ќе влезат во потесен круг на избор, ќе бидат повикани на интервју.
Мак Аутостар дооел е генерален дистрибутер на повеќе брендови од автомобилската
индустрија како што се: Mercedes-Benz патнички и комерцијални возила, автобуси,
Setra, Evobus, Unimog, Mitsubishi Motors и Mitsubishi Fuso, Mobil, сопственик на брендот
Premium Used за користени возила и на Premium деловниот центар.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »