ЕЛЕКТРОТЕХНИЧАР – ЕЛЕКТРОИНСТАЛАТЕР

Активни огласи од ДМТШ Дени Интернационал:

ВОЗАЧИ

Фирма ДС Сервис во н.Илинден има потреба од вработување на ЕЛЕКТРОТЕХНИЧАР – ЕЛЕКТРОИНСТАЛАТЕР во станбени објекти:

Потребни квалификации:

  • ССС,
  • Работно искуство (станбени објекти),
  • Одговорност во извршување на работните обврски,
  • Комуникациски вештини,
  • Способност за тимска работа,
  • Способност за работа под притисок на зададени рокови.

Заинтересираните кандидати своите податоци да ги испратат на e-mail: ljubica.aleksovska@dsservice.mk

КЛИКНИ