Дистрибутер-Возач

  • Објавен пред 4 месеци
  • Карго Експрес дооел
  • Активен до 16.08.2019
  • Позиција: Возач/управувач
  • Локација: Скопје

Карго Експрес подружница Скопје со 15 годишна традиција и искуство во достава на пратки на територија на Република Македонија има потреба од возач на товарно возило.

 

Услови кои треба да ги исполнуваат кандидатите :

  • Возачка дозвола од Ц категорија
  • Посветеност и прецизност во работата,грижа за средствата во сопственост на Карго Експрес како и за пратките кои се сопственост на клиентите, а кои тие му ги довериле на Карго Експрес со цел за навремена и сигурна достава.
  • Минимум средно образование

 

Дополнителни информации:

  • Плата Од 21000 денари
  • Динамична работа во успешен колектив

 

Кандидатите кои се заинтересирани и ги исполнуваат горенаведените услови може да аплицираат на info@kargoekspres.mk

 

Ќе бидат контактирани само кандидатите кои ги задоволуваат критериумите.

 

На огласот може да аплицираат сите кандидати кои ги исполнуваат условите без разлика на нивната расна,верска,политичка или национална припадност.

КЛИКНИ