Станете дел од нашиот тим!

Во тек е отварањето на Алка Комплекс Скопје, доколку сакате да бидете дел од нашиот тим, вашата кратка биографија испратете ја на следнава електронска адреса: alka.complexak@gmail.com.

Имаме потреба од следниве работни позиции:

Кувар/ки (позиции 6), 
Келнери/ки (18), 
Шанкер/ки(8),
Хостеси (4), 
Чувар (1),
Девојки за во игротека (6), 
Спасувач/ка за базен (2), 
Салатер/ка (6),
Хигиеничарки (3), 
Менаџер/ка (1)
Познавање на странски јазик (Англиски) ќе се смета за предност.


Нето плата од 16.000,00 до 35.000,00 денари во зависност од работната позиција.

КЛИКНИ