Фармацевт

  • Објавен пред 4 месеци
  • Мотиви
  • Активен до 24.11.2018
  • Позиција: Доктор и медицински персонал
  • Локација: Скопје

Мотиви за потребите на свој клиент бара

Фармацевт со специјализација по фармацевтската технологија.

Потребни квалификации:

  • Завршен (ВСС) Фармацевтски факултет,
  • Специјализација по фармацевтска технологија,
  • Три годишно искуство во областа на фармацијата

Ние Ви нудиме можност за професионално усовршување и солидна плата.

Вашето CV испратете го на kariera@motivi.mk.

КЛИКНИ