Градежни работници - Словенија

  • Објавен пред 12 месеци
  • ПРОМО
  • Активен до 16.12.2017
  • Позиција: Градежник и мајсторски работи
  • Локација: Скопје

Градежна компанија има потреба од:

 

Ѕидари и тесари​, за работа во Словенија со супер услови.

 

Нудат:

  • Атрактивна плата,
  • Платени придонеси (пензија) во Македонија.
  • Обезбеден престој,
  • Храна, и
  • Превоз.

 

Сите заинтересирани да се јават на телефонскиот број: 075/444-067

КЛИКНИ