Киберг: Медицински преставник

 • Објавен пред 11 месеци
 • Kiberg
 • Активен до 30.01.2017
 • Позиција: Доктор и медицински персонал
 • Локација: Скопје

Веледрогерија има потреба од Медицински преставник.

Доколку сакате да станете дел од нашиот тим, Ве покануваме да аплицирате.

Вашата Професионална Биографија (CV со фотографија), можете да ја доставите на следната e-mail адреса: kiberg@kiberg.mk со назнака на апликацијата „Медицински претставник".

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ

 • ВСС – Дипломиран фармацевт; Доктор по стоматологија; Доктор по општа медицина , Дипломиран хемичар, Дипломиран биолог
 • Претходно работно искуство ке се смета за предност
 • Познавање на англиски јазик
 • Работа со компјутери
 • Возачка дозвола Б категорија

Посакувани карактеристики:

 • Развиени комуникациски вештини
 • Стручност и елоквентост
 • Организирана и одговорна личност
 • Флексибилност за соработка со широк профил на луѓе
 • Професионален и љубезен однос
 • Позитивен став

Е-ПОШТА: kiberg@kiberg.mk

КЛИКНИ