OBAG Macedonia: Продавач/ка во East Gate Mall

Продавач/ка во East Gate Mall

Потребни се две (2) лица за продажба во продажниот салон на Obag Macedonia, лоциран во East Gate Mall, Скопје. 

Работата се одвива во смени, од понеделник до сабота од 10h до 22h и во недела од 10h до 20h.

Потребни квалификации:

  • Минимум средно образование
  • Поседување на вештини за продажба
  • Пожелно претходно работно искуство во продажба
  • Основно познавање на компјутери
  • Способност за индивидуална и тимска работа

Личен профил:

  • Динамична и иницијативна личност
  • Ориентираност кон клиенти
  • Посветеност, лојалност и одговорност
  • Свесност за други култури 
  • Грижа за беспрекорност

Вашите Биографии може да ги испратите на маил адреса: [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »