Помошник во кујна

  • Објавен пред 8 месеци
  • Vitave
  • Активен до 20.05.2018
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Дом за нега на стари лица има потреба од помошник во кујна.

Kon.tel.071 361 150

КЛИКНИ