Магационер во Скопје

За компанијата: Групацијата PRIMA е најнапреден систем кој произведува и продава мебел во регионот. Во Република Хрватска, нашиот малопродажен ланец на салони за мебел вбројува 59 продажни места, додекa во Северна Македонија... повеќе за компанијата »

Активни огласи од Прима Мебел ДОО:

Специјалист за корисничка поддршка

(преземи го огласот како слика)

                                                                 

 

                                                                  Магационер во Скопје

 

Потребни способности и вештини:

•    Mотивирана и стабилна личност

•    Организираност, систематичност и темелност во работата

•    Навремено исполнување на обврските зададени по налог на претпоставениот

•    Способност за тимска работа и одговорност

•    Позитивен став и професионално однесување

 

Опис на работни обврски:

•    Прием на роба во магацин

•    Правилно одржување и складирање на постоечката роба во магацин

•    Пакување на роба по соодветен работен налог

•    Вршење утовар и истовар на роба при прием и издавање во комуникација со другите колеги од логистика

•   Одржување и функционално користење на магационскиот простор.

 

Нудиме:

•       Едукација и опкружување кое потикнува личен и професионален развој

•       Работа во динамична средина – предизвикувачки и разновидни работни задачи

•       Систем на наградување на успешните вработени

•       Стимулативни примања.

 

Доколку сакате да станете дел од професионалниот и креативен тим кој што секогаш е инспириран и мотивиран при осмислувањето на решенија за целосно опремување на домот со фокус на желбите и потребите на купувачите Вашата Професионална Биографија (CV) може да ја доставите на [најави се за да го видиш е-маилот] со назнака магационер во Скопје.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »