Комерцијалист референт за продажба

За компанијата: Ние сме ДПТУ Јакомо Техноцентар ЛЕДЛАЈТ МК, компанија со седиште во Скопје, која е пристутна на пазарот повеќе од 10 години со трговија на големо и мало на лед осветлување. Ние сме овластени увозници на... повеќе за компанијата »

(преземи го огласот како PDF)

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »