Теренски асистент

За компанијата: ПРОДУКЦИЈА ПЕРСПЕКТИВА е основана 2000 година и од 2002 Продукција Перспектива – Панел Плус во соработка со Град Скопје го реализира проектот за улично медиумско рекламирање преку поставување на урбана... повеќе за компанијата »

Активни огласи од ПРОДУКЦИЈА ПЕРСПЕКТИВА ДООЕЛ Скопје:

Финансиски аналитичар - Менаџер/набавки

Поради проширување на нашиот тим имаме потреба од:
ТЕРЕНСКИ АСИСТЕНТ
Кандидатите треба да ги исполнуваат следните услови:
• Возачка дозвола Б категорија, по можност и А категорија
• Завршено минимално средно образование
• Познавање на Англиски јазик ќе се смета за предност
• Со претходно работно искуство од 5 години како возач и обезбедување
• Основно познавање на механиката кај автомобилите
• Комуникативна и Динамична личност
• Високо ниво на внимание на детали и точност
Заинтересираните кандидати да достават своја биографија / CV со слика на [email protected] со назнака теренски асистент најкасно до 14.05.2021 година.
Одбраните кандидати ќе бидат контактирани телефонски.