ИТ Лабс: Business analyst - system specialist

  • Објавен пред 10 месеци
  • IT labs
  • Активен до 20.01.2017
  • Позиција: Економист/сметководител/ревизор
  • Локација: Скопје

ITLabs LLC. - ИТ Лабс ДОО Скопје прима практиканти за бизнис анализа на софтвер.

Со завршувањето на праксата, се добива сертификат за завршена пракса и можност за вработување, при што практикантот ќе се запознае со:

процесите за собирање, анализа и документирање на потребите на клиентите.
процесите за дизајнирање, развивање, документирање, извршување и одржување на софтвер
основно разбирање на бизнис логиката на WEB апликација

Бизнис Аналитичарот ќе треба да прибира, анализира и документира бизнис информации од клиентите како и да решава Примарни обврски:

  • Да работи со Продукт Менаџерот и
  • да ги разбере побарувањата и бизнис потребите
     

Сите заинтересирани кандидати можат да го испратат своето резиме преку нашата WEB страна: http://www.it-labs.com/jobs/

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ:

  • Силни комуникативни способности и силна способност за споделување и прибирање на информациите од клиентите, како и од своите соработници.

Е-ПОШТА: jobs@it-labs.com

КЛИКНИ