Ресторан Еквилибриум има потреба од ШАНКЕР/КА

Ресторан ЕКВИЛИБРИУМ има потреба од:

  • ШАНКЕР/КА.

 

Тел за контакт: 075/319-256

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »