Продажни асистенти - Тетово

 • Објавен на 2.2018
 • MY:TIME
 • Активен до 13.02.2018
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Тетово

Кандидатот треба да ги исполнува следните услови:

 • Завршено минимум средно образование,
 • Одлично познавање на Англиски јазик,
 • Познавање на Microsoft Excel и Word,
 • Одлични комуникациски вештини,
 • Флексибилност и динамичност,
 • Културно однесување, чист и пристоен изглед.

 

Работни обврски:

 • Продажба и услуга на клиенти,
 • Промовирање на Клубот за лојалност на MY:TIME – www.club.mytime.mk,
 • Прием и изложување на роба - Евиденција на документи во малопродажба,
 • Одржување на хигиена во малопродажниот објект,
 • Почитување на процедурите за малопродажба во MY:TIME,
 • Грижа за имиџот на компанијата,
 • Постојано надградување на знаењето за техничките спецификации на часовниците.

 

Доколку сте чесни, комуникативни, трудољубиви, професионални и сакате да работите во тим, Ве охрабруваме да аплицирате на следниот линк: https://www.mytime.mk/kariera

КЛИКНИ