Електроничар

Активни огласи од ЕВРОТИП - спортски обложувалници:

Оператори за Скопје

Клуб Спорт 77 ДОО Битола, има потреба од вработување на електроничар за потребите на својата компанија. Сите заинтересирани кандидати да испратат CV со своите контакт информации на klubsport77@gmail.com

КЛИКНИ