ПРОДАВАЧ/КА

  • Објавен пред 11 месеци
  • Glanzbau Ing
  • Активен до 20.04.2018
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Тетово

Друштво за трговија на големо и мало СЕ-АР КЕРАМИК ДООЕЛ Желино има потреба од работник на работно место

Продавач/ка во дуќан за плочки во Тетово.

Очекувани вештини и способности:

  • Организациски способности
  • Динамични, иницијативни и насочени кон резултати
  • Ориентираност кон клиенти
  • Способност за индивидуална и тимска работа

Вашата професионална биографија (CV) можете да ја испратите на следната е-мејл адреса: glanzbau_ing@hotmail.com

со задолжителна назнака на позицијата.

Контакт телефон: 076/350-099

КЛИКНИ