Проект Менаџер

 • Објавен пред 2 недели
 • Нови системи
 • Активен до 23.10.2019
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

New Systems

Вработува:  Проект Менаџер

 

Потребни квалификации:

 • Универзитеска диплома/ електро, машински факултет, ФИНКИ
 • Компјутерска писменост и владеење на MS Office пакет програми
 • Добро познавање на проектен менаџмент
 • 5 + повеќе години активно искуство во водење на проекти 
 • Добро познавање на маркетинг
 • Добро познавање на англиски/усна и писмена комуникација
 • Да поседува одлична комуникација и вештини со клиенти
 • Добро разбирање на методите, процесите и стандардите за управување со проекти
 • Проактивен начин на решавање на проблемите, олеснување на дискусија, донесување одлуки и решавање конфликти
 • Да биде мотивиран, иницијативен, одговорен и да познава буџетирање
 • Да е запознаен со циклус на развој на софтвер
 • Активно искуство во ИТ технологиите
 • Искуство во мултитаскинг на проекти
 • Возачка дозвола Б категорија
 • Фокус на решенија

 

Одговорности:

 • Дa менаџира повеќе ИТ проекти со надворешни тимови
 • Има улога да иницира проекти да ги планира и да ги менаџира со цел да се испорачаат на време и во рамките на буџетот, согласно на корисничките спецификации, потреби и квалитет.
 • Да е запознаен со циклусот на развој на софтвер
 • Да учествува во менаџирање во повеќе тимови од повеќе испорачатели
 • Да подготвува периодични и специјални извештаи
 • Да ги знае потребите за развој на политики и алатки
 • Финансиски Менаџмент
 • Управување со засегнати страни
 • Контрола на управување

 

Доколку имате желба, мотивација и знаење за докажување и сакате да бидете дел од успешниот тим на Нови Системи http://www.newsystems.mk/ аплицирајте, пратета ја Вашата биографија на е-маил адресата: contact@newsystems.mk

 

Крајниот рок за аплицирање е: 23.10.2019 год.

КЛИКНИ