Агенти за телефонска и директна продажба-реон РМ

  • Објавен пред 6 месеци
  • Младинска Книга Скопје
  • Активен до 13.01.2019
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Цела Македонија

Реномирана меѓународна компанија од областа на издаваштвото на енциклопедии објавува оглас : Агенти за директна или телефонска продажба - Реон Македонија. Старосната граница како и работниот статус воопшто не се важни. Кандидатите треба да имаат само интерес за работа, а фирмата ги обучува и оспособување кандидатите за работа. Посебни квалификации не се потребни освен желба за работа, позитивна енергија и добро расположение на кандидатите.

КЛИКНИ