Медицинска сестра

Плата од 24.000 ден. до 30.000 ден.

  • Објавен пред 11 месеци
  • Cardiovita
  • Активен до 28.01.2023
  • Позиција: Медицински персонал/Негуватели
  • Локација: Скопје
  • Веб: cardiovita.mk/#/home

Кардиолошкиот центар Кардиовита има потреба од медицинска сестра.

Квалификации :
-Медицинско образование
-Положен државен испит за медицинска сестра
-Работно искуство со кардиоваскуларна патологија ќе се смета за предност
-Развиени компјутерски вештини

Личен профил:
-Организираност и одговорност
-Одлични комуникациски вештини
-Професионален и љубезен однос кон клиентите
-Способност за индивидуална и тимска работа
 

Доколку сте заинтересирани за нови предизвици и постојан развој на Вашата кариера, испратете Ваша кратка биографија (CV) на следната email адреса:  [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »