Возач со Е категорија

За компанијата: ЈОКИ ЛОГИСТИК е млада и динамична компанија која нуди и организира транспорт на стоки и логистички услуги предводена од внимателно одбран тим на професионалци се со цел задоволување на потребите на нашите клиенти побрзо и поефикасно. повеќе за компанијата »

ЈОКИ ЛОГИСТИК ДООЕЛ има потреба од вработување на: 2 возачи со работно искуство.

 

Услови кои треба кандидатите да ги исполнуваат се:

  • Средна стручна спрема
  • Возачка дозвола со E Категорија
  • Работно искуство
  • Сертификат за професионална компетентност на возач
  • Тахо картица 

 

Предност ќе имаат кандидатите со меѓународно искуство. Сите заинтереситрани кандидати своите податоци да ги испратат на [најави се за да го видиш е-маилот] и на телефонскиот број 078/ 228 - 807 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »