Оператор во Call Center

 • Објавен пред 8 месеци
 • Public Media-Viral
 • Активен до 28.09.2018
 • Позиција: Административен работник
 • Локација: Скопје

Станете дел од нашиот млад и амбициозен тим!

Public Media-Viral e компанија кој се занимава со маркетинг услуги и врши продажба на производи.

Отворена е работна позиција за:

Оператор во Call Center:

Опис на задачите:

 • Комуникација на социјални мрежи, Facebook, Instagram.
 • Секојдневна телефонска комуникација со клиенти.
 • Внесување на податоци во одредени апликации / бази.

Профил на кандидатот:

 • Одлично познавање на Word, Excel.
 • Добри комуникациски вештини.
 • Способност за решавање на проблеми во одреден временски период.
 • Трпение и способност за работа со комплексни клиенти.
 • Одговорен и професионален пристап кон работата, тимски дух.
 • Високо ниво на самоиницијативност и мотивација за постигнување резултати.

Ние нудиме:

 • Динамична и одговорна работа во компанија со постојан раст.
 • Континуирано професионално усовршување.
 • Mожност за напредок со постигнатите резултати.

Заинтересираните кандидати можат да испратат CV на: publicmediamarketing@gmail.com

КЛИКНИ