Специјалисти за комуникација на германски јазик

  • Објавен пред 9 месеци
  • Агенција Рејтинг
  • Активен до 13.10.2017
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Агенција Рејтинг е специјализирана агенција за пазарни истражувања и контакт центар услуги која веќе десет години успешно работи на македонскиот пазар и пазарите во Европа. За потребите на нашите клиенти од земјите со германско говорно подрачје, креираме тимови за деловна комуникација во различни области кои работат по највисоки професионални стандарди во индустријата.  

За работа на нови проекти отворени се позиции за специјалисти за комуникација на германски јазик (телефонско анкетирање).

Работно време: Понеделник – Петок од 16-21 часот и Сабота од 10 – 18 часот.

Задолжителни квалификации за оваа позиција се одлично говорење на германски јазик    (минимум ниво Ц1, сертификат не е задолжителен).

Потребно е солидно познавање на пакетот МС офис и работа со компјутер.

Искористете ја можноста да се  приклучите кон професионален и мотивиран тим каде ќе се надградувате и напредувате во кариерата.

Заинтересираните треба да испратат кратка биографија на нашата е-маил адреса jobs@rating.mk

КЛИКНИ