Доктори специјалисти

Поликлиника Медика Плус - Скопје, вработува:

1. Специјалист по интерна медицина

2. Специјалист по гинекологија и акушерство

3. Специјалист/специјализант по медицина на труд

Нудиме одлични услови за работа и одличен финансиски надомест.

Вашата кратка биографија и мотивационо писмо можете да ги испратите на info@medikaplus.mk , со назнака на позицијата за која конкурирате.

КЛИКНИ