Соработник за осигурување

За компанијата: Кораб ИНС АД Скопје е основано во 2011 година како Осигурително брокерско друштво. Следејки ги трендовите во во осигурувањето, постоеше простор на развој на продажбара на разновидни осигурителни продукти кој најдобро може да ги претстави и комбинира Осигурителниот брокер. повеќе за компанијата »

Вработува лице на работна позиција

СОРАБОТНИК ЗА ОСИГУРУВАЊЕ.

Образование: ССС и ВСС

Основни познава на комјутерско работење

Вештини:

  • Комуникациски способности,
  • Tимска работа
  • Претходно искуство на работа со клиенти и осигурување ќе се смета за предност.

Сите заинтересирани кандидати освен на копчето АПЛИЦИРАЈ можете да го испратите и на мејлот: [најави се за да го видиш е-маилот]

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »