Продавач за точење гориво на бензинска пумпа

  • Објавен пред 2 недели
  • МАКОИЛ ДООЕЛ Скопје
  • Активен до 16.07.2024
  • Позиција: Персонал во продавница/Касиер
  • Локација: Скопје

МАКОИЛ ИМА ПОТРЕБА ОД ПРОДАВАЧИ ЗА ТОЧЕЊЕ НА ГОРИВО НА БЕНЗИНСКА ПУМПА.

НА БЕНЗИНСКИ ПУМПИ:  З.РИД (2ца), ЧЕНТО (2ца) И АЕРОДРОМ (2ца)

КОН.ТЕЛ. 070 262 577

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »