Стоматолог

  • Објавен пред 8 месеци
  • ПЗУ Др Маргита Смилева
  • Активен до 22.04.2017
  • Позиција: Доктор и медицински персонал
  • Локација: Скопје

Активни огласи од ПЗУ Др Маргита Смилева:

Администратор во Стоматолошка Ординација

Стоматолошката ординација ПЗУ „Д-р Маргита Смилева„ има потреба од стоматолог со минимум пет години работно искуство како стоматолог. Заинтересираните кандидати треба да пратат свое CV со фотографија исклучиво на меил адреса: margitasn@gmail.com. Одбраните кандидати ќе бидат повикани на интервју.

КЛИКНИ