ПРОДАВАЧ НА БРЗА ХРАНА

  • Објавен пред 7 месеци
  • Doggy's
  • Активен до 11.08.2018
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

Doggys вработува касиери и работници во кујна на цело работно време во Скопје. Подготовка и продажба на брза храна

КЛИКНИ