АДМИНИСТРАТИВЕН РАБОТНИК

 • Објавен пред 3 месеци
 • АЛЕНА дооел Скопје
 • Активен до 20.03.2019
 • Позиција: Административен работник
 • Локација: Скопје

Фирмата АЛЕНА дооел Скопје произведува текстилни производи за извоз и има потреба од нов член во својот тим со следниве одговорности:

 • Административно деловно работење
 • Администрација на увозни и извозни операции
 • Внесување на податоци во царински програм
 • Водење и контрола на комплетна документација

Потребни вештини: 

 • Пожелно познавање на царинско работење и шпедиција
 • Познавање работа со компјутер (Офис пакет)
 • Предност познавање на германски-англиски јазик
 • Возачка дозвола Б категорија (не е задолжително)
 • Работи исклучиво во согласност со законските прописи и барањата на компанијата 

Услови од компанијата:

 • Динамични работни услови
 • Одлична работна атмосфера, солидни и стабилни приходи
 • Работниот однос за позицијата се заснова на определено време од 3 (три) месеци, со цел за продолжување на договорот на неопределено време.

Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови, своите професионални биографии можат да ги испратат на: sekretarka.skopje@alena.mk 

Само кандидатите кои ке влезат во потесниот круг ќе бидат контактирани директно.

КЛИКНИ