ОПЕРАТОРИ - СТРУМИЦА (Босилово и Муртино)

 • Објавен пред 11 месеци
 • Спорт Лаиф Трејд
 • Активен до 14.09.2017
 • Позиција: Останато
 • Локација: Струмица

Спорт Лаиф Трејд има потреба од вработување на оператори за работа во Струмица (Босилово и Муртино).

Потребни квалификации:

 • Основно познавање на компјутери
 • Завршено средно образование
 • Со или без работно искуство
 • Познавање од областа на спортот е пожелно

Личен профил :

 • Комуникативна и одговорна личност
 • Тимска работа и професионален однос кон клиентите
 • Самоиницијативност и посветеност на работа
КЛИКНИ