Хигиеничар/ка

Фирма за одржување на хигиена Стар Билдинг Сервис Дооел Скопје, има потреба од хигиеничари со претходно работно искуство за одржување на Станбени, Деловни Објекти.

Карактеристики и Потребени Квалификации:

  • Брзина и ефикасност во вршење на работните задачи,
  • Одговорност и посветеност на работата,
  • Способност за тимска работа,
  • Педантност во работата,
  • Лојалност и чесност,
  • Флексибилно работно време

Редовна исплата на плата  + бонуси

Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови треба да достават

по е-маил: e-mail: [најави се за да го видиш е-маилот] Контакт Телефон 070/311-837
кратка биографија (CV)
најдоцна до 01.10.2022 год.

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »