ПРЕЗЕНТЕР И ПРОМОТЕР НА ОПТИЧКИ СТАКЛА на терен во Македонија

ВТ КОМПАНИ има потреба од

ПРЕЗЕНТЕР И ПРОМОТЕР НА ОПТИЧКИ СТАКЛА на терен во Македонија

 

 

Опис:

- Контакт за подршка на клиенти, прием на порачки , нивно изготвување и испорака.

-Изготвување на потребната документација и други административни и канцелариски активности.

-При телефонска комуникација со клиентот од кандидатот се бара прецизност во давањето на иформации со одлично изразена комуникација со клиентот и високо ниво на презентирање на производите кои се нудат.

 

Потребни вештини:

- Висока стручна подготовка  

-предност ќе имаат лица со техничка прецизност и искуство во комуникација со луѓе

-предност ќе имаат кандидатите на возраст над 30

-вештина на комуникација по телефон под притосок

-одлично познавање на компјутерски вештини   

-одлично познавање на Англиски јазик (пишан и говорен)

-работа под висок притисок

-јасно изразени комуникациски способности

-високо одговорна личност

-упорност

-темелност

-стабилност

-брзина и динамичност во работењето

 

 

Заинтересираните кандидати да испратат CV на info@vtcompany.com.mk ,

 и да назначат за кое место конкурираат. 

КЛИКНИ