Возачи за достава

За компанијата: Еден од најголемите ланци на ресторани во светот и лидер во начинот на подготовка и послужување на пилешко! повеќе за компанијата »
 • Објавен пред еден месец
 • КАН Интернатионал
 • Активен до 10.08.2021
 • Позиција: Возач/управувач
 • Локација: Скопје

Активни огласи од КАН Интернатионал:

Касиери - Бургер мајстори - Подготвувачи на месо

(преземи го огласот во Word)

KFC Македонија вработува

Возачи за достава                                                                                                                                                                                                                                   

Тимот на KFC Македонија се шири и сме во потрага по возачи за достава кои ќе ја доставуваат храната до клиентите на KFC безбедно и навремено. Лицата треба да бидат подготвени да работат како дел од тимот за испорака, следејќи ги стандардите и процесите на компанијата за правилна и сигурна достава. Возачите за испорака треба да бидат љубезни, одговорни и подготвени да понудат одлично искуство на нашите клиенти.

МЕСТО: Скопје и Тетово

ОДГОВОРНОСТИ:

 • Испорака на нарачките до клиентите ефикасно и професионално
 • Контрола на нарачките и наплата при доставување.
 • Обезбедување на одлична услуга на клиентите, справување со поплаките.
 • Придржување кон поставените рути и распореди.
 • Почитување кон сите правила за транспорт.
 • Почитување кон правилата за безбедност на храната и стандардите на KFC

КВАЛИФИКАЦИИ:                                                                                                                                                      

 • Завршено средно образование.
 • Возачка за Б-категорија.
 • Подготвеност за придржување кон пропишаните рути, возниот ред, безбедносните правила и закони во сообраќајот.
 • Добри вештини за пресметки и управување со пари.
 • Способност за работа под притисок и кратки временски рокови.
 • Способност за управување со време
 • Добри комуникациски вештини и одговорен пристап кон работата
 • Претходно работно искуство на иста или слична работна позиција ќе се смета за предност

Заинтересираните кандидати е потребно да испратат CV и изјава за евентуални претходни прекршоци на j[email protected]mk.com, со натпис “Возачи KFC” до 08.08.2021. Ве молиме во апликацијата да посочите место, Скопје или Тетово.